Stil de viata

Zâmbete sau încruntări, vânt sau lumină puternică, toate pot interveni în structura pielii faciale. Mediile în care trăim, predispozițiile genetice și factorii cu care pielea se întâlnește pe parcursul anilor determină modificări la nivelul feței. Preîntâmpină aceste modificări în structura pielii, iar fața își va păstra aspectul proaspăt.

Liniile de produse pe care le-am selectat conțin ce-i mai bun din natură. Ingredientele naturale sunt experte în stimularea capacității de auto-regenerare a celulelor pielii și menținerea nivelului de hidratare al pielii.

cu soare
BUCURIE

cu soare

 

Cunoaștem cu toții beneficiile expunerii la soare și bucuria pe care sufletul și pielea o simt sub mângâierea razelor lui. Sigur că soarele ne bronzează pielea, dar acesta este doar un efect al expunerii la soare. Soarele eliberează hormonii fericirii, în special serotonina. Este și normal să fie așa, pentru că soarele e cel care stimulează toate procesele de creștere în lumea naturală. De asemenea, prin expunerea la ultraviolete pielea produce vitamina D. Vitamina D este este un hormon esențial pentru formarea oaselor și activitatea neuromusculară.

Știm și simțim așadar cât de multe ne oferă soarele și îi căutăm tot mai des compania pe măsură ce ne apropiem de vară. Sunt suficiente 10 minute de expunere zilnică la soare pentru ca vitamina D să fie secretată în cantități suficiente, mai ales pentru cei cu pielea albă. Persoanele cu piele mediteraneană, mai închisă la culoare, pot sta la soare până la 40 de minute fără protecție.

Ingredientele ce oferă protecție solară naturală sunt la fel de prețioase pentru piele precum razele de soare. Corpul nu poate absorbi și transforma o cantitate nelimitată de raze UV, astfel că razele pe care pielea nu le integrează se acumulează în straturile profunde ale epidermei unde cauzează arsuri și facilitează apariția cancerului de piele.

Dacă corpul are o protecție proprie de până la 10 minute, SPF 30 îți permite teoretic să petreci până la 300 de minute în soare. Este recomandat ca după 2/3 din timpul maxim de expunere să ne mutăm la umbră pentru a proteja pielea.

 

 

Cosmeticele adevarate
Din Romania

Cosmeticele adevarate

România este un caz particular în ceea ce privește piața produselor naturale și organice.

Cu câțiva ani în urmă, în românia se consumau multe produse naturale, fără ca acestea să fie certificate în acest sens. În prezent, consumatorii români au desigur în vedere, pe lângă încrederea implicită în sursele de alimentație și produse cosmetice, reglementările europene și internaționale din domeniu.

Bunicile noastre rezolvau aproape numeroase probleme și nevoi dermatologice cu alifia universală de gălbenele, ale copiilor și adulților de-o potrivă. Am învățat de la ele respectul față de natură și față de armonia compușilor acesteia și prețuim ingredientele valoroase pe care ni le oferă.

În completarea soluțiilor naturale atât de dragi nouă și utile în îngrijirea corpului vin astăzi sistemele invoatoare de selectare și îmbinare a substanțelor extrase din natură. Mult mai blânde cu pielea, cu acțiune benefică pe termen lung și în acord cu principiile de îmbinare a elementelor naturii, produsele cosmetice naturale și organice oferă soluții pentru toate tipurile de nevoi.

Termenii de natural și organic sunt umbrele conceptuale sub care se reunesc produse dintre cele mai diverse. Elementele comune ale acesora sunt tocmai aplecarea spre materiile prime din natură, aflate într-o stare cât mai pură.

Povestea Noastra

Natura, sursa a tot ceea ce ne inconjoara, ne implineste si ne alimenteaza trupul si spiritul. Cautam cele mai bune solutii inspirate din natură si raspundem nevoii romanilor de a se regasi si a se echilibra cu ajutorul acestora.

Ararat Eco este umbrela sub care reunim valorile comune ale unei comunitati de oameni deschisi sa integreze in viata lor cat mai multa naturalete si simplitate. Solutiile inspirate din natura ne amintesc de autenticitatea griji pentru trup si suflet.