Machiajul perfect pentru ochi căprui

blog header das perfekte augen make up braune augen 0819

Am pregatit o serie de trei articole în care vă voi arăta câte un machiaj care va sublinia în mod optim culoarea ochilor. Fie că sunt ochi albaștri, gri, căprui sau verzi – aceste machiaje vor aduce  garantat strălucire! În această postare vă voi divulga machiajul perfect pentru ochi căprui.

Blânzi, dar misterioși și înflăcărați – cea mai răspândită culoare a ochilor este culoarea maro. Știați că și culoarea ochilor se poate schimba în funcție de starea de spirit? De exemplu, ochii căprui devin mai întunecați atunci când sunt supărați. Vă voi arăta cum prin tehnica potrivită, puteți să realizați un machiaj natural, care va face ca ochii  căprui să devină mai stălucitori și mai inteși

CARE MACHIAJ SE POTRIVEȘTE OCHILOR CĂPRUI?

 

Ce este grozav în cazul ochilor căprui, este faptul că aveți posibilitatea de a face aproape orice machiaj. Cel mai bun mod de a sublinia ochii căprui este de a crea un contrast intens și de a sublinia culoarea ochilor în acest fel. De la albastru și turcoaz până la auriu și portocaliu – pentru voi totul este posibil.

farduri articol caprui

Atenție însă: pielea deschisă la culoare nu este avantajată de tonurile bronz sau cupru, deoarece aceste culori pot deveni rapid roșiatice și arată astfel ca o reacție alergică. De asemenea un dermatograf negru sub ochi îl face prea mare. De aceea este indicat să utilizați un dermatograf maro pentru a face machiajul să pară mai natural.Cu acest motto în minte,  „Curaj la culoare”, vă voi arăta pas cu pas cum puteți crea un minunat machiaj mov pentru ochii căprui. Hai să pornim!

MACHIAJ PENTRU OCHI CĂPRUI: VIOLET SATINAT

blog augen make up braune augen look

PENTRU ACEST LOOK AVEȚI NEVOIE DE:

Fard de pleoape ivory sau beige sau anticearcăn

Creion pentru ochi „black brown” 
Fard de pleoape „truffle plum“
Rimel pentru volum Long lasting

PASUL 1: BAZA

Asigurați-vă că pleoapa nu are o peliculă strălucitoare și că venele mici sunt acoperite. Acest lucru va împiedica ca zona ochilor să arate obosită. De asemenea, acoperim cearcănele și cercurile negre, astfel încât machiajul ochilor să nu arate ca o violetă. Pentru aceasta, folosiți cel mai bine un anticeracăn sau un fard de pleoape mat și neutru.

boerlind powder eye shadow matt ivory 2g dose 1
boerlind dekorative eyeliner pencil black brown 1g stift offen

 

PASUL 2: MAI MULTĂ PROFUNZIME ȘI DRAMATISM

Mai întâi trasați o linie subțire cu creionul dermatograf black brown pe linia superioară a genelor. Repetați apoi pe pleoapa inferioară. Acest pas oferă machiajului ochilor o mai mare profunzime și dramatism.

Mic truc pentru creionarea perfectă a pleoapei: marchează un punct mic în colțul exterior al ochiului, unde ar trebui să se încheie linia. În acest fel vă puteți imagina cum să trasații cel mai bine linia.

PASUL 3: FARDUL DE PLEOAPE CORECT

Apoi aplicați fardul de culoare „truffle plum” atât pe întreaga pleoapă mobilă cât și pe pleoapa inferioară. În pasul următor, estompăm ușor violetul din pliul pleoapei spre sprâncene cu o pensulă moale de estompare. Obțineți astfel un efect estompat și moale

boerlind powder eye shadow matt truffle plum 2g dose
rimel volum

 

PASUL 4:  GENELE

În final aplicați Rimelul pentru volum cu efect de durată și machiajul misterios cu efect Wow,  este gata!

Sfatul expertului

Pentru și mai mult dramatism sau pentru a transforma machiajul într-unul de seara, puteți trasa cu un Eyeliner lichid o linie frumoasă de-a lungul genelor!

 

jazmin blog

Articol scris de:

Jazmin Lois Rodríguez

Este Hair & Makeup artist, are numeroase colaborari cu publicatii cunoscute. De asemenea, are propria școală de hairstyling și machiaj

Machiajul perfect pentru ochi albaștri și gri
Close Coș
Close Wishlist
Închide Vizualizate recent
Close
Close
Categorii