Machiajul perfect pentru ochi albaștri și gri

blog header das perfekte augen make up blaue augen 0819

Am pregatit o serie de trei articole în care vă voi arăta câte un machiaj care va sublinia în mod optim culoarea ochilor. Fie că sunt ochi albaștri, gri, căprui sau verzi – aceste machiaje vor aduce  garantat strălucire!  În această postare pe blog vă voi divulga machiajul perfect pentru ochi albaștri și gri. În această postare pe blog vă voi divulga machiajul perfect pentru ochi albaștri și gri.

Doar 10% dintre oameni au ochii albaștri. Aceștia amintesc de adâncurile nesfârșite ale oceanelor. Ochii albaștri și gri sunt întâlniți cel mai frecvent în Finlanda. Un machiaj, care ar trebui să fie adaptat special la culoarea ochilor, poate fi cel mai bine determinat cu roata de culori. Nuanța complementară pentru culoarea ochilor este întotdeauna un contrast perfect și subliniază expresia naturală a ochilor.

CARE MACHIAJ SE POTRIVEȘTE OCHILOR ALBAȘTRI ȘI GRI?

Culoarea complementară la albastru este portocaliu. Însă machiajul ochilor cu portocaliu ar putea fi puțin prea îndrăzneț. Prin urmare, alegem o variantă mai blândă pentru a sublinia ochii albaștri. Recomand nuanțe de teracotă, caisă sau roz. Evitați fardurile în ton cu ochii, albastru, verde sau violet. Aceste culori ar concura cu culoarea proprie a ochilor și ar răpi irisului strălucirea. Cine totuși dorește să evidențieze cu tonuri acvatice, să utilizeze un dermatograf sau un rimel în acest spectru de culori

blog das perfekte augen make up blaue augen lidschatten

MACHIAJ PENTRU OCHI ALBAȘTRI: ROZ DELICAT

blog das perfekte augen make up blaue augen look

PENTRU ACEST MACHIAJ AVEȚI NEVOIE DE:


Fard pentru pleoape nuanța matt ivory
Creion pentru ochi graphite
Fard pentru pleoape light rose
Rimel pentru volum
Fard de pleoape beige

PASUL 1: BAZA

Aplicați mai întâi pe toată pleoapa fardul în nunața „ivory”, pentru a crea o bază frumoasă

boerlind powder eye shadow matt ivory 2g dose 1
graphite

PASUL 2: MAI MULTĂ EXPRESIE

Folosiți apoi creionul in nuanța graphite aproape de linia superioară a genelor și  ștergeți cu aplicatorul de burete spre exterior. Această tehnică este foarte îndrăgită pentru a crea o linie blândă și pentru a face ca machiajul să pară natural.

PASUL 3: FARDUL DE PLEOAPE

Aplicați apoi fardul de pleoape „light rosé” pe pleoapa mobilă. Încadrați ușor și pleoapa inferioară cu un ton roz moale. Această nuanță este ideală pentru ochii albaștri și gri și datorită contrastului fin îi face să strălucească!

light rose
rimel volum

PASUL 4:  GENELE

În final aplicați pentru mai multă expresivitate a machiajului, rimelul pentru volum pe gene.

Sfatul expertului

Pentru mai multă prospețime, puteți aplica fardul de pleoape „beige” ca highlighter în colțul interior al ochiului. Acest truc aduce o luminozitate machiajului.

jazmin blog

Articol scris de:

Jazmin Lois Rodríguez

Este Hair & Makeup artist, are numeroase colaborari cu publicatii cunoscute. De asemenea, are propria școală de hairstyling și machiaj

Machiajul perfect pentru ochi căprui
Ghid pentru ruj: care nunață mi se potrivește?
Close Coș
Close Wishlist
Închide Vizualizate recent
Close
Close
Categorii