Branduri

Annemarie Börlind – Frumuseţe din natură

De peste 60 de ani, Annemarie Börlind, producătorul de cosmetice naturale din Germania, dezvoltă produse din culturi ecologice şi sustenabile – fără extracte de origine animală, derivați din petrol sau silicon. Echipa de cercetare din cadrul firmei lucrează să descopere şi să includă în produsele sale potenţialul neexploatat al naturii. Toate formulele create sunt certificate Eco Control excluzând astfel testarea pe animale sau orice ingredient modificat genetic. Eficienţa produselor sale, create în baza acestor valori, au transformat producătorul de cosmetice naturale din Pădurea Neagră într-un brand de renume mondial care se bucură de încrederea clienţilor de pe întreg mapamondul.

Sustenabilitate și responsabilitate în gestionarea resurselor naturale:

Certificatul CSE confirmă practicile sustenabile
Nu se folosește niciun fel de materie primă de la animale moarte și s-a respins încă de la început testarea pe animale.
Toate produsele conține apa din izvoarele proprii, de mare adâncime.
Resursele naturale se gestionează cu grijă și nu supra-exploatează natura.
Se folosesc extracte din plante ce provin din ferme certificate organic sau din plante sălbatice.
Nu se utilizează parabeni și derivate din ulei mineral (fără silicon, fără MOAH, fără parafină)
Nu se folosește nicio materie primă modificată genetic.

Citește mai mult ...

Biobrush – Periuța ta de dinți naturală

De ce ECO?
Resturile rămase în urma prelucrări lemnului sunt adesea incinerate, transformându-se în energie termică. Biobrush le transformă în periute de dinți, lăsând în urma acestei transformări o amprentă minimă de carbon. În plus, ambalajul din bioplastic și celuloză și perii din nylon pe bază de ulei de ricin au un conținut 0 de substanțe plastifiante nocive. Iar design-ul periuței este unul minimalist.

Periutele de dinți Biobrush sunt 96% biodegradabile.

Rădăcinile brandului Biobrush pleacă dintr-un concept holistic și sustenabil pentru produse de îngrijire dentară. Mânerele periuțelor sunt biodegradabile (în funcție de mediu/climă se descompun în câțiva ani într-un procent de 94%). Perii, împreună cu adezivul pentru lipire, adică aproximativ 6% din totalul periei nu sunt biodegradabile. În acest moment nu este disponibil un alt material biodegradabil pentru a fi folosit la scara industrială. Forma și culoarea periuței de dinți o face unică și potrivită pentru fiecare baie.

În 2017 periuțele de dinți Biobrush au primit distincția “Best of the Best” la Red Dot Product Design. Iar în 2018 au primit premiul pentru “Design ambalaj” de la German Design Award și “Green Good Design Award” în categoria “Green Products”

Citește mai mult ...

Tautropfen – Picătură cu picătură din natură

Bine te-am găsit într-o nouă dimensiune a cosmeticelor naturale. Bine ai venit în lumea Tautropfen! Spiritul de pionierat al anilor ’70 a dat naştere unui idei fascinante: crearea de produse naturale şi pure pentru îngrijire naturală a pielii, fără a altera sau denatura proprietăţile ingredientelor astfel încât persoanele care o folosesc să aibă acces la tot ce are natura mai bun de oferit pentru frumuseţea pielii. Această idee a marcat începutul unei poveşti de succes în domeniul cosmeticelor naturale: Tautropfen.

Brandul Tautropfen este specializat în utilizarea de ingredient naturale, în cea mai mare parte din culturi organice controlate sau chiar sălbatice. Formule inovatoare, biotehnologice asigură soluţii care sunt perfect adaptate cerinţelor individuale ale fiecărui tip de ten. Tautropfen este gama premium de produse cosmetice naturale, care conferă sprijin de nădejde
pentru un stil de viata energetic, modern şi sănătos.

Responsabilitate durabilă pentru oameni și natură.

Tautropfen Naturkosmetik nu numai că stabilește standarde înalte în ceea ce privește puritatea, naturalețea și procesul de prelucrare al produselor sale, compania pune un accent egal pe eforturile sale de a obține ingrediente prin proiecte ecologice şi sociale – la prețuri corecte din agricultura ecologică și sălbatică. Tautropfen sprijină, de asemenea, proiecte sociale pentru persoanele din regiunea respectivă.

Citește mai mult ...

Georganics – îngrijire orală naturală și sustenabilă

Filozofia lor este destul de simplă.

Folosind doar ingrediente naturale, evită orice substanțe chimice sintetice care ar putea dăuna atât sănătății tale, cât și mediului. De fapt, produsele conțin cele mai pure și mai bune ingrediente pe care natura le are de oferit.

IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Toate produsele sunt realizate manual în loturi mici, din ingrediente naturale, care sunt obținute cât mai local posibil. În acest fel, puteți avea grijă de igiena orală în condiții de siguranță.

Totul a început cu o întrebare

Majoritatea dintre noi acceptăm că îngrijirea orală bună presupune curățarea dinților zilnic.

Dar oare sunt necesare toate acele substanțe chimice utilizate în îngrijirea orală convențională?

Natura ne oferă deja tot ce avem nevoie pentru a avea grijă de sănătatea noastră orală. Prin asigurarea faptului că ingredientele sunt pure și de cea mai înaltă calitate, cei de la Georganics sunt capabili să creeze produse eficiente care nu numai că susțin dinți sănătoși, ci și o Planetă sănătoasă.

În 2015 au început să vândă produse la London Farmers și astăzi au devenit unul dintre cele mai de încredere mărci europene de îngrijire orală naturală.

Citește mai mult ...

Motherlove – Nurturing Life

Calitatea este principala țintă a brand-ului, care produce cele mai fine produse, cu puritate certificată din plante organice și uleiuri de lux. Formulele pe care le folosesc, împreună cu integritatea și iscusința lor sunt dedicate hrănirii, îngrijirii și vindecării femeilor pe întreg parcursul sarcinii.

Motherlove respectă recomandările impuse de organizațiile ce reglementează bunele practici, AHPA și FDA. Plantele lor sunt clasificate GRAS (recunoscute a fi sigure) și se află pe lista plantelor medicinale ce se pot comercializa. Păstrează mostre din fiecare lot de producție și țin evidența computerizată pentru fiecare sticlă vândută. Suplimentele lor sunt testate pentru bacterii, plumb și metale grele.

Pe lângă aderarea la cele mai bune practici, susțin și mediul înconjurător. Produsele sunt ambalate în cutii reciclabile, folosesc plante medicinale produse sustenabil care nu prezintă riscuri și compostează toate materialele vegetale folosite.

Motherlove produce consistent produse de cea mai bună calitate, pure, cu materiale organice speciale pentru a vă hrăni, mângâia și vindeca în cea mai importantă călătorie a vieții voastre. Fiecare din formulele lor a trecut testul timpului și are în spate integritate, înțelepciune și cunoașterea aprofundată a remediilor din plante.

Azi produsele Motherlove sunt vândute în spitale, farmacii, magazine naturiste și în magazine mari în peste 40 țări. Fundația lor Nurturing Life Foundation promovează alăptarea la sân și susține mamele nevoiașe din toată țara. Peste 10% din toate profiturile companiei Motherlove Herbal se donează organizațiilor care ajută cu adevărat la îmbunătățirea calității vieții.

Citește mai mult ...

John Masters Organics – frumusețe perfect naturală

Puterea ingredientelor organice, naturale în produse excepționale de înfrumusețare care sunt bune atât pentru tine și planetă, cât și pentru bunici și bebeluși.

Brandul oferă produse de îngrijire organice de lux clienților din întreaga lume. Înființat de stilistul vizionar John Masters în salonul său din Soho, New York, John Masters Organics este sinonim cu calitatea premium, ingrediente botanice prietenoase cu mediul și cele mai bune rezultate în saloane profesionale. Fiecare produs este realizat cu minuțiozitate pentru a oferi o stare de bine ce pornește dintr-un aspect plăcut.

Astăzi, viziunea unică a lui John a devenit un brand mondial care continuă să transforme conceptul de frumusețe organică și naturală. În zeci de ani de expertiză și inovație brandul a evoluat de la câteva produse handmade realizate cu grijă pe o chiuvetă de bucătărie într-o linie completă de îngrijire a părului, a tenului, îngrijire corporală și aromaterapie.

Avem un singur corp, avem o singură planetă, de ce să nu le tratăm pe ambele cu cea mai mare grijă?
Toate ingredientele utilizate de John Masters Organics trebuie să îndeplinească următoarele criterii:
Toate produsele să fie realizate cu un conținut organic 70-100 %
Fără sulfat lauril de sodiu, parabeni, DEAs, MEAs sau TEAs
Fără OMG ( organism modificat genetic )
Netestate pe animale
Fără coloranți și fără arome artificiale
Extracte din plante și uleiuri esențiale să fie certificate ecologic atunci când este posibil
Uleiurile esentiale să fie obţinute prin distilare
Toate uleiurile vegetale trebuie să fie obţinute prin presare la rece
Toate ingredientele să aibe efect benefice pentru păr sau piele
Toate ingredientele să fie recoltate într-un mod prietenos cu mediul
Toate ingredientele să fie biodegradabile, în limita posibilităților

John Masters Organics susține o abordare simplă și curată, fără culori artificiale sau parfumuri în ingrediente. În plus, toate ambalajele utilizează cantitatea minimă de cerneală posibă, tipărită pe hârtie reciclată și nealbită 100%. Prin crearea de produse care sunt biodegradabile și de ambalaje reciclabile, JMO ne oferă garanția că ceea ce folosim este la fel de curat ca Mama Natură.

Citește mai mult ...

Weleda – Frumusețe naturală și sănătate holistică

Fondată în 1921 ca laborator farmaceutic, cu grădină proprie de plante medicinale, Weleda este astăzi un producător mondial de cosmetice naturale holistice și de produse farmaceutice pentru terapia antropozofică. Încă de la înființare, Weleda și-a stabilit obiective care izvorau din principiile ei fondatoare. Produsele sunt create pentru a sprijini oamenii în dezvoltarea lor personală, pentru a le menține, a le îmbunătăți și a le reda sănătatea și pentru a-i încuraja în eforturile lor de a atinge bunăstarea fizică și un stil de viață echilibrat. Filozofia companiei determină abordarea economică a brandului Weleda și va rămâne principiul călăuzitor pe care acesta își va clădi viitorul.

Astăzi, Weleda este reprezentată în peste 50 de țări pe toate cele cinci continente.