fbpx

3 pași pentru rutina zilnică de demachiere

Oricine se machiază știe exact ce este important la sfârșitul zilei sau după o seară lungă: o demachiere minuțioasă. Cei care neglijează frecvent acest lucru riscă să favorizeze apariția coșurilor și punctelor negre, precum și ruperea genelor. Pe termen lung, veți accelera și procesul de îmbătrânire a pielii. Și cine ar dori acest lucru?

Nu este nimic mai frumos – sau aproape nimic – decât să-ți eliberezi seara tenul de întregul machiaj. Deoarece mai ales noaptea pielea se regenerează și diviziunea celulară este activă. Acest proces important pentru tenul vostru, este semnificativ îngreunat de machiaj. La urma urmei, tenul vostru trebuie să poată și respira. Vă voi divulga cei mai importanți trei pași pentru rutina privind demachierea.

1. ASTFEL CURĂȚAȚI CORECT ZONA OCHILOR

Înainte de vă dedica curățării feței, ar trebui să începeți cu zona ochilor. În acest fel împiedicați ca machiajul de ochi să ajungă pe tenul deja demachiat și să îi înfunde porii. Cu ajutorul Demachiantului pentru ochi de la ANNEMARIE BÖRLIND, veți îndepărta minuțios machiajul pentru ochi. Înainte de a începe, aveți nevoie de dischete de bumbac, ușor umezite cu apă, pe care puneți demachiantul pentru ochi. Apoi presați ușor discheta de bumbac pentru a distribui mai bine produsul. Acum puneți degetul arătător peste dischetă și curățați pleoapa superioară de sus în jos. Curățați pleoapa inferioară cu tamponul de bumbac îmbibat, din exterior spre interior. Formula fără grăsimi nu lasă o peliculă de grăsime neplăcută în zona ochilor, iar bisabololul pe care îl conține are un efect calmant și anti -iritant.

2. CURĂȚAREA ADECVATĂ A TENULUI – GEL, LAPTE, MOUSSE SAU CREMĂ?

Fiecare tip de ten necesită o textură diferită atunci când vine vorba de curățarea facială. În cazul tenului gras sau mixt, cele mai adecvate sunt gelurile de curățare, cum ar fi Gelul de curățare pentru ten mixt sau Gelul de curățare PURIFYING CARE. Substanțele tensioactive blânde eliberează tenul în profunzime de impurități, fără a-l usca. Un lapte demachiant cum ar fi de exemplu Laptele de curățare ZZ SENSITIVE este potrivit în special pentru tenul sensibil, deoarece îndepărtează blând particulele de murdărie de pe piele.

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
Pentru cei care sunt predispuși la un ten uscat, cel mai potrivit este un mousse de curățare ca acela din seria de îngrijire AQUANATURE. Textura moale nu irită tenul uscat și nu extrage umiditatea din ten. În cazul tenului matur, predispus la uscare, folosirea unei emulsii demachiante este cea mai indicată pentru a îndepărta machiajul. Textura cremoasă și, prin urmare, hidratantă a emulsiei de curățare SYSTEM ABSOLUTE este perfectă în acest caz, deoarece hidratează tenul și are un efect anti-îmbătrânire.
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]boerlind blog abschminken aquanature reinigungsmousse

 

Știați că?

Săpunul, fie că este solid sau lichid, poate dăuna pielii. Deși pare practic și protectiv cu portofelul vostru, acesta are însă un pH ridicat între 9 și 10. PH-ul pielii noastre este de 5,5, motiv pentru care săpunul convențional usucă pielea și atacă manta sa de acid protector.

3. EXFOLIEREA: SECRETUL UNUI TEN STRĂLUCITOR

boerlind blog abschminken peelings
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
Includeți o exfoliere în rutina de machiaj o dată sau de două ori pe săptămână. Astfel eliminați celulele moarte ale pielii și ajutați pielea să se regenereze. În plus, un peeling netezește pielea cu pori dilatați și pielea palidă dispare. Indiferent dacă este vorba despre exfolieri cu FRUIT ACID, CREMA EXFOLIERE sau PEELING ENZIMATIC – veți redobândi strălucirea tenului.
[/su_column][/su_row]

Și voilà, tenul este bine pregătit pentru un somn binemeritat. Dar chiar dacă nu vă machiați, curățarea profundă a tenului ar trebui să fie desigur de la sine înțeleasă. Nu doar machiajul, ci și particulele de murdărie din aer se lipesc pe piele – mai multe despre acest lucru puteți afla aici. Prin urmare, curățarea minuțioasă face parte din rutina de îngrijire a tenului în fiecare seară, pentru toți – fără excepție!

AJUTOR, PIELEA MEA ESTE SENSIBILĂ –AȘA SE ÎNGRIJEȘTE ÎN MOD CORESPUNZĂTOR PIELEA SENSIBILĂ
Sistemul natural de curățare a pielii noastre
Close Coș
Close Wishlist
Vizualizate recent Close
Close

Close
Categorii