Despre noi

Credem în puterea naturii. Alegem mereu soluția ecologică pentru a ne face viață mai bună. Îți aducem produse cosmetice naturale, organice, cu un ethos aparte.

Sansara.ro pune la dispoziția clienților produse cosmetice care au la bază ingrediente naturale și procese de fabricare sustenabile. 

Știai că

Încă de la înființarea companiei în 1959, accentul principal în fabricarea produselor noastre s-a pus pe ingrediente naturale. Obținem materiile prime vegetale din proiecte socio-ecologice din întreaga lume – aloe vera din Guatemala, ulei de jojoba din Namibia sau ulei de cireșe din Nepal. Atunci când selectăm furnizorii, acordăm atenție ingredientelor din punct de vedere ecologic și etic, condițiilor de muncă corecte, metodelor de cultivare ecologică, remunerației corecte și respingerii stricte a muncii copiilor. Mai multe detalii despre subiect găsești în articolul de pe blog: Sustenabilitatea produselor cosmetice naturale

 • Izvorul de apă din Pădurea Neagră este una dintre ingredientele foarte speciale pe care produsele noastre îl conțin.
 • Fântâna Walter Lindner de la sediul companiei
 • Are apă pură, moale, extrasa de la 166 meters adâncime
 • Nepoluată
 • Din rezervoare subterane curate
 • Baza ideală pentru produsele noastre
 • Amprenta ecologică reprezintă cantitatea de resurse ale planetei de care avem nevoie ca să ne susținem stilul de viață. Desigur, din cauză că resursele planetei sunt limitate trebuie să respectăm și să le conservăm pe cele existente.
  Atunci cînd natura este problema, sustenabilitate este răspunul.
 •  Suntem certificați ca o companie neutră climatic de ClimatePartner înca din 2015.
 • Emisiile de gaze cu efect de seră sunt monitorizate strict și le compensăm prin susținearea proiectului de apă potabilă din Cambodia.

Credem în vibrațiile pozitive ale Pădurii Negre și in efectul ei asupa conștiintei umane. Suntem dedicați utilizării responsabile a resurselor naturale și a protecției naturii în întreaga lume, pentru a restabili un mod de viață sustenabil.

Nu folosim materie primă provenită de la animale moarte, respingem vehement testarea pe animale.

Gestionăm resursele naturale cu grijă și nu supra exploatăm Planeta.

Folosim ingrediente vegetale din ferme certificate organic sau plante recoltate din sălbăticie în produsele noastre.

Nu folosim materii prime modificate genetic.

Nu folosim derviați din uleiuri minerale (fără silicon, MOAHs,  parafine).

Certificatul CSE verifică sustenabilitatea acțiunilor noastre pe mai multe nivele.

Utilizăm doar propria apă de izvor de mare adâncime în toate produsele noastre.

 

Prin achiziționarea de materii prime vegetale susținem numeroase proiecte de culturi ecologice și proiecte de mediu la nivel mondial.

 • Ingrediente impecabile din punct de vedere ecologic și etic    Condiții de muncă corecte
 • Plăți corecte și echitabile
 • Respingem strict exploatarea copiilor prin muncă

Pentru Annemarie Börlind responsabilitatea socială nu cunoaște granițe. 

PENTRU NOI, “MADE IN THE BLACK FOREST” ESTE MAI MULT DECÂT O PROMISIUNE A CALITĂȚII, ESTE UN SIMBOL DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ .

Legătura puternică cu locația companiei noastre este o altă parte importantă a identității noastre. Compania noastră se afla aici din 1959. Producerea cosmeticelor naturale în Pădurea Neagră este o componentă a filosofiei noastre privind calitatea și asigurarea de locuri de muncă în regiune. Compania este condusă de a 3a generație a familiei. Valorile familiei sunt cele care ne ghidează

La începutul anilor 1970, gama de îngrijire LL REGENERATION a cucerit piața produselor cosmetice, stabilind conceptul de îngrijire sistematică a pielii al ANNEMARIE BÖRLIND, cu cele 5 etape de îngrijire.

 1. Curățare
 2. Tonifiere
 3. Crema de zi
 4. Crema de noapte
 5. Cremă pentru zona ochilor

Fie că este vorba despre pielea sensibilă sau care necesită regenerare, uscată, grasă sau cu tendințe acneice sau mixtă – fiecare gamă de îngrijire sistematică oferă produse care sunt armonizate optim între ele pentru a fi utilizate în cele cinci etapele de îngrijire: curățare, tonifiere, protecție de zi , îngrijire de seară și îngrijire a ochilor. Utilizarea gamei complete asigură un efect suplimentar.

Credem în progresul științei, în dezvoltarea continuă și inovatoare a cercetărilor noastre în domeniul  cosmeticelor naturale și a biologiei pielii, în identificarea de complexe active, noi, moderne

Politica de livrare:

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid pe întreg teritoriul României, iar pentru comenzile care depășesc 150 RON livrarea este gratuită. 

Comenzile plasate de luni până vineri până la ora 12  sunt procesate și trimise spre livrare în aceeași zi, iar comenzile plasate după această oră sunt procesate și livrate în următoarea zi lucrătoare. 

Bine de știut:

Sansara.ro este unic importator și distribuitor al brandului german de cosmetice naturale Annemarie Börlind

Coș
Wishlist
Vizualizate recent
Categorii