Spiritul inovator științific, relația cu oamenii și utilizarea responsabilă a resurselor caracterizează brandul ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty.

SPIRIT ȘTIINȚIFIC INOVATOR

„Credem în progresul științei, în dezvoltarea continuă și inovatoare a cercetărilor noastre în domeniul  cosmeticelor  naturale și a biologiei pielii, în identificarea de complexe active, noi, moderne.”

Bild
CERCETARE INOVATOARE - HIGH-TECH DIN NATURĂ

Din sinergia cercetări inovatoare cu respectul pentru natură, ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty dezvoltă produse cosmetice naturale a căror eficiență și compatibilitate cu pielea sunt confirmate științific de institute de testare independente

Un exemplu al spiritului nostru de pionierat științific este proiectul internațional de cercetare în cooperare cu institutul de cercetare italian Akott. Împreună am investigat producția și eficiența celulelor stem ale trandafirul din Pădurea Neagră și am descoperit potențialul lor ascuns. Rezultatul sunt două extracte de înaltă calitate și eficiente care vor fi folosite inițial exclusiv în produsele ANNEMARIE BÖRLIND.

Ne-am dovedit rolul de deschizători de drumuri în domeniul cosmeticelor naturale eficiente încă de la începutul anilor 70 când, în calitate de pionieri în sisteme complete de îngrijire, am adus pe piață gama de îngrijire anti-aging – LL Regeneration – înainte ca acest subiect să devină popular. Am dezvoltat de asemenea primele cosmetice naturale ce conțineau ceramide similare celor din piele. Puterea noastră inovatoare este demonstrată și de utilizarea celulelor de vegetale din papirus pentru a întări bariera pielii și a acidului hialuronic vegetal.

 • Încă din 1959, suntem pionieri ai sistemelor de îngijire complete și deschizători de drumuri în dezvoltarea complexelor active inovatoare din domeniul cosmeticelor naturale.
 • În propriu nostru departament de dezvoltare și în strânsă colaborare cu furnizorii, am realizat mai multe premiere mondiale.
 • Pentru toate produsele noastre, eficiența și compatibilitatea cu pielea au fost confirmate științific de institute de testare independente.
 • Am primit peste 180 de distincții și premii pentru produse inovatoare și pentru managementul companiei.
 • Peste 60 de clasări pe poziția „excelent” în teste ale institutelor German Stiftung Warentest și ÖKO-TEXT confirmă calitatea și ingredientele naturale ale produselor.
 • Certificatul CSE (Certified Sustainable Economics) confirmă practicile ecologice și sociale responsabile ale companiei.

VALOARE TRĂITĂ

Susținem angajamentele sociale și responsabilitatea socială. În produsele noastre, în relațiile cu clienții și furnizorii și în modul în care lucrăm împreună.”

Bild
ANGAJAMENT GLOBAL - ACȚIUNI SENSIBILE

În calitate de pionieri al produselor cosmetice naturale, ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty înseamnă angajamente sociale și ecologice. Până în prezent, acest lucru se reflectă nu numai în atenția acordată clienților și angajaților noștri, ci și în selecția atentă a furnizorilor: trebuie garantată o prelucrare ecologică și etică, precum și respectarea condițiilor de muncă echitabile, salarii corecte și respingem strict exploatarea copiilor prin muncă.

De asemenea, acordăm o mare importanță susținerii unor proiecte la nivel mondial, ele sunt o parte importantă și specială a filozofiei noastre, pentru că responsabilitatea socială nu are granițe. Angajamentele noastre variază de la un proiect de ulei !Nara din Africa, care creează un mijloc de trai echitabil pentru familiile locale, până la sprijinul pentru proiectul de ulei de cireșe de trandafir din Nepal.

O parte importantă a brandului nostru este angajamentul clar față de Pădurea Neagra. Pentru noi, “MADE IN THE BLACK FOREST” este mai mult decât o promisiune a calității, este parte din identitatea noastră. Producem aproape toate produsele noastre în Pădurea Neagră, așa asigurăm calitate și locuri de muncă în regiune. Aceasta a fost din 1959 până astazi locul unde s-au dezvoltat produsele noastre.

 • Pentru ca este o companie condusă de familie, a 3 a generație, valorile familiei ne ghidează viața de zi cu zi la muncă. Ca și famile, garantăm calitatea produselor și acținile responsabile.
 • Producem aproape toate produsele noastre în Pădurea Neagră. În acest fel ne asigurăm calitatea înaltă și, de asemenea, oferim locuri de muncă în regiune.
 • Ne angajăm în diverse proiecte sociale și ecologice din întreaga lume, cum ar fi „Aloe vera din Guatemala”, „Jojoba din Namibia” sau „Ulei de cireșe de trandafir din Nepal”.
 • Prețuim relațiile personale și pe termen lung cu clienții și partenerii noștri.
 • Garantăm în nume propriu ca și familie pentru calitatea produselor noastre și pentru acțiunile responsabile ale companiei. Fiind o afacere de familie, trăim valorile familiei și în activitatea noastră de zi cu zi.

RESPONSABILI ÎN UTILIZAREA RESURSELOR NATURALE

Credem în vibrațiile pozitive ale Pădurii Negre și in efectul ei asupa conștiintei umane. Suntem dedicați utilizării responsabile a resurselor naturale și a protecției naturii în întreaga lume, pentru a restabili un mod de viață sustenabil.”

Bild
SUSTENABILITATE -DIN RESPECT PENTRU OAMENI ȘI NATURĂ

Încă de la început, am respins în mod consecvent utilizarea extractelor provenite de la animale moarte. De asemenea, suntem împotriva supraexploatării naturii sub orice formă: Pentru a conserva resursele, ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty folosește în anumite cazuri substanțe identice cu cele naturale* – în acest fel, speciile de plante pe cale de dispariție sunt protejate. Ori de câte ori este posibil, folosim plante provenite din culturi organice controlate sau din culturi sălbatice. De asemenea, evităm utilizarea plantelor modificate genetic.

Produsele ANNEMARIE BÖRLIND sunt vegetariene și oferim și produse vegane. În cazuri excepționale, folosim substanțe naturale, cum ar fi ceara de albine, deoarece acestea au proprietăți speciale și nu pot fi obținute în alt mod. Produsele vegane sunt marcate corespunzător pe ambalaj. Desigur, parabenii și derivații din uleiuri minerale (silicoani, MOAH, parafine) nu sunt utilizate.

De asemenea, la sediul companiei noastre din Pădurea Neagră, nu doar vorbim despre sustenabilitate, ci o punem în aplicare în mod consecvent – fie că este vorba de o eficiență energetică excelentă, de utilizarea energiei verzi sau de „flota noastră ecologică”, care realizează reduceri de emisii și de consum datorită celor mai recente tehnologii.

Imaginea noastră și a companiei noastre se reflectă și în numeroasele premii câștigate pentru dezvoltare și acțiuni durabile. Spunem cu mândrie că, din 2012, am primit sigiliul de sustenabilitate CSE (Certified Sustainable Economics), această certificare reprezintă un management corporativ responsabil din punct de vedere ecologic, integrat social și orientat spre calitate. Menționăm că peste 80 % din forța noastră de muncă este formată din femei.

* Identic cu natura: Plante care nu sunt extrase din natură pentru a evita supraexploatarea – totuși, acestea sunt reproduse conform specificațiilor naturale și, prin urmare, nu sunt sintetice.

APA NOASTRĂ DE MARE ADÂNCIME - PREȚIOASĂ ȘI PURĂ

„Apa noastră de izvor din Pădurea Neagră este inclusă în produse ca una dintre materiile noastre prime foarte speciale.”

Daniela Lindner, membră a Comitetului executiv

Bild

Printre trandafirii din Pădurea Neagră, gălbenele, crini făclie, trandafiri de Damsc, flori de lavandă și multe alte plante se află Fântâna Walter Lindner: de la o adâncime de peste 166 de metri, aceasta furnizează apă pură și foarte moale de izvor din adâncul Pădurii Negre. Această apă de izvor natural pură este baza optimă pentru produsele noastre de îngrijire.

 • Certificatul CSE confirmă acțiunile noastre sustenabile la sediul companiei.
 • Nu folosim în produsele noastre materii prime provenite de la animale moarte. În niciun moment nu au fost comandate teste pe animale în numele ANNEMARIE BÖRLIND.
 • Folosim propria noastră apă de izvor de mare adâncime pentru toate produsele noastre.
 • Tratăm resursele naturale cu grijă (datorită utilizării parțiale a substanțelor identice cu natura) și nu practicăm supraexploatarea naturii.
 • Pentru produsele noastre, folosim extracte de plante provenite din culturi organice controlate sau din culturi sălbatice.
 • Nu folosim niciun derivat de ulei mineral (fără siliconi, MOAH, parafine).
 • De asemenea, nu folosim materii prime modificate genetic.
Coș
Wishlist
Vizualizate recent
Categorii