Politica de livrare si retur

Livrare

  • Livrarea comenzilor se face prin curier (GLS ), doar pe teritoriul României
  • Pentru comenzile cu valoare de cel puțin 150 lei (fără taxa de transport), livrarea este gratuită pe întreg teritoriul României prin GLS
  • Pentru comenzile mai mici de 150 de lei, taxa de transport este de 17 lei.
  • Taxa de transport este valabilă pentru orice localitate din România dacă alegi să-ți trimitem coletul prin GLS.
  • Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 14.00
  • Timpul de transport nu depinde de Sansara și este în totalitate responsabilitatea curierului
  • Toate comenzile plasate până la ora 12, de luni până vineri, sunt procesate și trimise spre livrare în aceeași zi; comenzile plasate după această oră se procesează în ziua următoare lucrătoare
  • Nu ne asumăm întârzierile datorate aglomerării transporturilor în perioade aglomerate din an (de ex. în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paști, etc.).

Comenzi

Cum modific comanda?

Comanda poate fi modificată la cerere. Te rugăm sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Politica de prețuri și plată

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. Prețul de achiziție prezentat pe factura fiscală va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției.

Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate clar la finalizarea comenzii.

Modalități de plată

Plata produselor se poate efectua:

  • în sistem ramburs – numerar/cash la livrarea produsului
  • prin credit/debit card la plasarea comenzii online. Siguranța plăților cu cardul bancar și procesarea acestora este asigurată de Netopia.

Momentan acceptăm comenzi cu livrare doar pe teritoriul României.

Contul meu

Poți să te înregistrezi pe site-ul sansara.ro aici.

Înregistrarea este opțională și nu este obligatorie pentru a plasa o comandă. Pentru mai multe informații cu privire la stocarea și prelucrarea datelor personale, te rugăm sa citești termenii și condițiile de utilizare aici.

Am un cont, cum pot să-l accesez?

Poți să te conectezi aici.

Politica de retur

Potrivit OUG nr 34/2014, ai dreptul să returnezi unul sau mai multe produse sau să renunți la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesie a bunului, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Dacă dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne contactezi prin email la salut@sansara.ro sau prin telefon la numărul 0733090683 ori să completezi acest formular.

Reclamatii

Trebuie să efectuezi în scris vezi formular de contact toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, în termen de 3 zile de la primirea produselor. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare.

Desigur, ai dreptul la returul produselor în maxmium 14 zile calendaristice și în condițiile menționate aici.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită  prin email la adresa ararateco@gmail.com.

Află mai multe despre soluționarea litigiilor aici.