Ce sa întamplă cu pielea noastră pe parcursul anilor ?

Haut ueber die Jahre Header

Pielea nu este doar o oglindă a sufletului, ci spune multe despre modul nostru de viață. Katharina von Freyburg, redactorul nostru  în domeniul de beauty, vă dezvăluie modul în care vă puteți pregătiți pielea pentru procesul natural de îmbătrânire – un ten frumos în fiecare etapă a vieții!

Fără riduri, fără pori vizibili și obraji rotofei și trandafirii – imediat după o plimbare în aer curat, nu mă pot sătura privind  pielea fiului meu mic. De fapt și tenul meu arată proaspăt în acest moment, dar de la nașterea celor doi băieți ai mei, pielea mi s-a schimbat totuși vizibil. Există liniile fine în jurul ochilor și a gurii, și tonul pielii mele nu mai este la fel de uniform ca în urmă cu câțiva ani. În același timp, am senzația că pielea mea a devenit mai robustă și nu mai reacționează așa sensibil sau hipersensibil la stres sau la ingredientele noilor creme pe care le încerc. Și ea vrea mai mult! Atât mai multă hidratare, cât și mai multă îngrijire. Dar ce funcționează cu adevărat împotriva semnelor de îmbătrânire?

TEN FRUMOS? NU ESTE DOAR UN ASPECT AL VÂRSTEI!

Procesul de îmbătrânire a pielii nu poate fi oprit, dar poate fi întârziat și încetinit. Protejarea pielii de riduri și linii, nu necesită doar o îngrijire adecvată, ci și un stil de viață sănătos. Factorul extern care influențează cel mai tare pielea sunt razele UV. Până la 80% din îmbătrânirea vizibilă a pielii se datorează luminii. Desigur, despre acest lucru ați auzit și citit de multe ori. Dar se ține cont în mod constant de acest lucru? Studii recente arată că germanii cumpără, în medie, doar o dată la doi ani o nouă protecție solară și doar aproximativ 20% din populație folosește crema de protecție solară mai mult de 20 de zile pe an. Pe lângă protecția împotriva radiațiilor UV este util – în special în orașele mari – să se utilizeze și produse cu protecție anti-poluare. Căci și smogul provoacă îmbătrânirea pielii. Pe de altă parte, din interior, nimic nu asigură atât de eficient o strălucire tinerească, precum băutul unei cantități suficiente de apă. Experții recomandă 1,5 până la 2 litri pe zi. Dacă se va acorda atenție și unei diete echilibrate, bogate în vitamine, se creează baza perfectă pentru îngrijirea pielii adecvate vârstei.

PIELEA PÂNĂ LA  20 DE ANI

Odată cu apariția pubertății, pielea este pe deplin matură, dar ca urmare a dezvoltării hormonale are adesea de luptat cu impuritățile, coșurile și punctele negre. Aspectul iritat al tenului poate persista până la atingerea vârstei adulte. Seria de îngrijire PURIFYING CARE care conține coada șoricelului organică, are un efect liniștitor, antibacterian și de echilibrare.

purifying blog

PIELEA LA 30 DE ANI

energynature blog

La 30 de ani pielea este în sfârșit într-o stare pe care am dori să o păstrăm întreaga viață: fără riduri și stălucitoare, fină și totuși rezistentă. Păcatele mici sunt compensate ușor peste noapte. Producția de colagen și regenerarea celulară funcționează ireproșabil și mențin tenul tonifiat. Pielea se reînnoiește într-un ciclu de aproximativ 28 de zile. Dar vă rog, nu deveniți leneși în a utiliza creme! Produsele speciale pre-îmbătrânire, cum ar fi seria de îngrijire ENERGYNATURE, ajută pielea să mențină această formă de vârf cât mai mult timp posibil. Și: cine își tratează pielea cu grijă în acest timp, previne de pe acuma ridurile.

În funcție de predispoziția genetică, se poate ca pielea să înceapă să se deterioreze încă de la jumătatea anilor 20. Ea devine mai subțire și apar primele riduri din lipsa hidratării. Soluția este seria de produse AQUANATURE, care hidratează și netezește cu acid hialuronic vegetal, iar cofeina organică oferă vitalitate pieli din jurul ochilor.

ÎNTRIJIREA ANTI-AGING  PROTIVITĂ PENTRU PIELE LA 40 DE ANI

Acum este momentul pentru o cremă antirid intensivă și eficientă, care să stimuleze formarea de colagen în celule și să facă ca pielea să pară mai tonifiată. De asemenea îngrijirea ar trebui să fie acum mult mai consistentă pentru a compensa scăderea conținutului de grăsime

Gama anti aging SYSTEM ABSOLUTE conține extract de alge verzi, încorporate într-o matrice de ingrediente 3D din arborele tara, care contracarează pierderea elasticității și stimulează producția de colagen și elastină. Țesutul conjunctiv este fortifiat și tenul tonifiat. De asemenea, pielea nu este la fel de netedă pe măsură ce îmbătrânește. Porii sunt măriți și apar pete. NATUPERFECT  Fluid iluminator si anti pigmenți  reduce petele maronii și pigmentare prin intermediul extractului din creson. 

system absolute blog

Sfatul editorului :

Cu cât înaintezi în vârstă, „strălucește”! Un fond de ten cu un finisaj mat, subliniază linile pe frunte și în jurul gurii. În schimb un machiajul ușor cu pigmenți care reflectă lumina, compensează ridurile. Așa că îmi place să folosesc BB CREAM în viața de zi cu zi. Nu numai că vizual oferă un ten proaspăt, tineresc, dar datorită extractului de alge verzi și a acidului hialuronic are un efect anti-îmbătrânire asupra pielii mele.

PIERDEREA CONTURULUI LA TENUL MATUR DUPĂ 50 DE ANI ȘI CE PUTEM FACE

La menopauza, nivelul hormonilor din organism scade. Ce înseamna asta pentru pielea noastra? Ea devine și mai subțire și mai uscată. Apar ridurile de expresie și conturul feței se estompeaza. Cine apelează la tratamente profesionale sau aplică acasa regulat masaj facial cu role, consolidează durabil efectul de lifiting al rutinei de îngrijire de zi cu zi. 

NATUROYALE BLOG

Gama NATUROYALE întărește rețeaua de colagen cu ajutorul extractului de paracres și previne formarea noilor riduri cu ajutorul trufei albe, pentru un ten neted și o piele mai fermă. 

După vârsta de 50 de ani pielea reacționează mai sensibil și se înroșeste mai repede. Gelul facial fermizant cu untișor atenuează cuperoza ușoară. 

TEST – CE VÂRSTĂ ARE PIELE DUMNEAVOASTRĂ

Cu o ciupitură putem determina vârsta biologică a pielii în cateva secunde: ciupiți timp de 10 secunde pielea de pe spatele mâinii între degetul mare și arătăor. Durata până când pliul de piele dispare complet, dezvăluie vârsta reală a pielii. Dispare imediat înseamnă că vârsta pieleii e undeva la 20 de ani, până în 2 secunde, 30 de ani, până la 3 secunde, 40 de ani , până la 4 secunde ,50 de ani, peste 5 secunde 60 de ani și mai mult.

Articol scris de :

Katharina von Freyburg lucrează de mulți ani ca redactor pentru reviste tipărite și online. De asemenea, abordează subiecte legate de frumusețe, wellness și stil de viață pe canalul ei de YouTube „Kathis Kosmos”.

kathrina
Ați dormit prea mult? Trucuri rapide de înfrumusețare pentru dimineață
Coș
Wishlist
Vizualizate recent
Categorii