Super alimente pentru corp și piele

super alimente blog 1

De la avocado la fructe de goji: superalimentele nu sunt numai delicioase și sănătoase, ci sunt și adevărate stimulatoare ale frumuseții. Jurnalista de înfrumusețare Stephanie Neubert dezvăluie ce este cu acest trend și ce pot face aceste alimente.

CE SUNT SUPER ALIMENTELE?

Ele sunt mai mult decât simple fructe de pădure, semințe, ierburi sau fructe exotice. În general, super alimentele sunt alimente naturale care datorită conținutului lor enorm de nutrienți, au un beneficiu ridicat pentru sănătate. Super alimentele au super puteri? Recunosc, termenul super aliment sună ca un cuvânt la modă. Chiar așa și este. În realitate nu există o definiție oficială tehnică sau legal obligatorie pentru super alimente. Cu toate acestea, au putut fi demonstrate numeroasele efecte pozitive asupra sănătății a multor dintre aceste pachete de forță.

super food 2

Proprietățile lor antiinflamatoare, preventive și de întărire a imunității se datorează unui conținut deosebit de mare de vitamine, minerale, antioxidanți, oligoelemente și enzime, precum și unui conținutul scăzut de zahăr. Vă simțiți mai în formă, mai plin de vitalitate, iar pielea, părul și unghiile dvs. beneficiază de asemenea. Deci sunt adevărate stimulente de frumusețe! Pot confirma cu siguranță acest lucru.

Nu mă ocup doar din motive profesionale de problemele de nutriție, urmăresc bloggerii de alimentare și încerc mereu noi tendințe și rețete. Concluzia mea: subiectul trebuie privit în ansamblu. Doar prin faptul că se consumă superalimente, nu înseamnă că nu mai trebuie să se acorde atenție alimentației. 

CE POT FACE SUPERALIMENTELE

Oferta de superalimente a crescut enorm în ultimii ani. Pe lângă bine cunoscutele alimente locale, cum ar fi afinele și cătina, au fost adăugate unele alimente exotice, cum ar fi fructele goji și moringa. De fapt aceste alimente deosebite pot fi savurate nu doar în mâncăruri delicioase, salate sau smoothie-uri, ci pot fi folosite și drept alimente pentru piele, ”skin food”. Prin ”Skin food” se înțeleg alimente care au un efect deosebit de bun asupra pielii noastre. ANNEMARIE BÖRLIND folosește abilitățile unor superalimente și prelucrează de exemplu fructe de goji, cătină, avocado, alge și fructe de acai în produsele cosmetice.

5 SUPER ALIMENTE EFICIENTE

CĂTINA
Cătina este cunoscută în primul rând pentru conținutul său mare de vitamina C. De asemenea posedă numeroase minerale și oligoelemente, precum și un conținut natural de acizi grași nesaturați. Cătină întărește sistemul imunitar și promovează performanța. Ca parte integrantă a produsului MASCĂ CU VITAMINE, protejează tenul de îmbătrânirea prematură.

ALGELE
Plantele primordiale din mări sunt considerate prin excelență drept arma minune anti-îmbătrânire. Substanțele vitale vitale conținute în algele roșii, albastre și brune susțin procesele metabolice și de regenerare din organism și asigură pielii energie și hidratare. De asemenea, previn afecțiuni solare, cum ar fi petele pigmentare și ridurile. Algele pot fi consumate sub formă de pulbere sau tablete sau în bucătăria asiatică sub formă de sushi, supă sau salată.
Algele sunt de asemenea indispensabile și în produsele cosmetice. 

BP anti poluare

ANNEMARIE BÖRLIND folosește un număr de 14 tipuri diferite de alge în produsele sale. Printre altele, în produsul BEAUTY PEARLS Ser regenerator anti poluare și regenerare. Algele verzi contribuie la reducerea  ridurilor.

AVOCADO
Fructul minune din America Centrală este bogat în numeroase substanțe nutritive diferite, cum ar fi de exemplu vitaminele A, D, E și K, carotenoizi, biotină, acid folic, calciu, fibre și grăsimi sănătoase, nesaturate. Avocado nu numai că scade nivelul colesterolului, ci are și un efect calmant și antiinflamator asupra pielii. Acest lucru îl face ideal pentru tipurile de piele sensibilă. În plus, întărește bariera de protecție a pielii și are un efect de fermitate. Puteți găsi super alimentul în Crema de noapte AQUANATURE de la ANNEMARIE BÖRLIND.

aquanature 1

Sfatul editorului

La produsele noastre de îngrijire facială, acordăm atenție ingredientelor selectate și superalimentelor minune. La fel ar trebui să procedăm și în cazul alimentației noastre. De aceea, verificați întotdeauna conținutul de nutrienți al unui aliment și asigurați-vă că acesta provine din culturi ecologice controlate, nu a fost modificat genetic și a fost produs fără utilizarea de pesticide sau îngrășăminte chimice. Acest lucru este important în special pentru alimentele exotice!

Articol scris de:

Stephanie Neubert – jurnalistă în domeniul frumuseții din 2006. Printre marile ei pasiuni se numără îngrijirea și bunăstarea pielii, nutriția, îngrijirea părului și tendințele în materie de machiaj.

stephanie
Ce mască facială este cea mai potrivită pentru pielea mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Coș
Close Wishlist
Închide Vizualizate recent
Close
Close
Categorii