3 pași pentru rutina zilnică de demachiere

boerlind blog header abschminken 1536x883 1

Oricine se machiază știe exact ce este important la sfârșitul zilei sau după o seară lungă: o demachiere minuțioasă. Cei care neglijează frecvent acest lucru riscă să favorizeze apariția coșurilor și punctelor negre, precum și ruperea genelor. Pe termen lung, veți accelera și procesul de îmbătrânire a pielii. Și cine ar dori acest lucru?

Nu este nimic mai frumos – sau aproape nimic – decât să-ți eliberezi seara tenul de întregul machiaj. Deoarece mai ales noaptea pielea se regenerează și diviziunea celulară este activă. Acest proces important pentru tenul vostru, este semnificativ îngreunat de machiaj. La urma urmei, tenul vostru trebuie să poată și respira. Vă voi divulga cei mai importanți trei pași pentru rutina privind demachierea.

1. CURĂȚAȚI CORECT ZONA OCHILOR

Înainte de vă dedica curățării feței, ar trebui să începeți cu zona ochilor. În acest fel împiedicați ca machiajul de ochi să ajungă pe tenul deja demachiat și să îi înfunde porii. Cu ajutorul Demachiantului pentru ochi de la ANNEMARIE BÖRLIND, veți îndepărta minuțios machiajul pentru ochi. Înainte de a începe, aveți nevoie de dischete de bumbac, ușor umezite cu apă, pe care puneți demachiantul pentru ochi. Apoi presați ușor discheta de bumbac pentru a distribui mai bine produsul. Acum puneți degetul arătător peste dischetă și curățați pleoapa superioară de sus în jos. Curățați pleoapa inferioară cu tamponul de bumbac îmbibat, din exterior spre interior. Formula fără grăsimi nu lasă o peliculă de grăsime neplăcută în zona ochilor, iar bisabololul pe care îl conține are un efect calmant și anti -iritant.

2. CURĂȚAREA ADECVATĂ A TENULUI – GEL, LAPTE, MOUSSE SAU CREMĂ?

Fiecare tip de ten necesită o textură diferită atunci când vine vorba de curățarea facială. În cazul tenului gras sau mixt, cele mai adecvate sunt gelurile de curățare, cum ar fi Gelul de curățare pentru ten mixt sau Gelul de curățare PURIFYING CARE. Substanțele tensioactive blânde eliberează tenul în profunzime de impurități, fără a-l usca. Un lapte demachiant cum ar fi de exemplu Laptele de curățare ZZ SENSITIVE este potrivit în special pentru tenul sensibil, deoarece îndepărtează blând particulele de murdărie de pe piele.

Pentru cei care sunt predispuși la un ten uscat, cel mai potrivit este un mousse de curățare ca acela din seria de îngrijire AQUANATURE. Textura moale nu irită tenul uscat și nu extrage umiditatea din ten. În cazul tenului matur, predispus la uscare, folosirea unei emulsii demachiante este cea mai indicată pentru a îndepărta machiajul. Textura cremoasă și, prin urmare, hidratantă a emulsiei de curățare SYSTEM ABSOLUTE este perfectă în acest caz, deoarece hidratează tenul și are un efect anti-îmbătrânire.

Știați că?

Săpunul, fie că este solid sau lichid, poate dăuna pielii. Deși pare practic și protectiv cu portofelul vostru, acesta are însă un pH ridicat între 9 și 10. PH-ul pielii noastre este de 5,5, motiv pentru care săpunul convențional usucă pielea și atacă manta sa de acid protector.

3. EXFOLIEREA: SECRETUL UNUI TEN STRĂLUCITOR

boerlind blog abschminken peelings

 

Includeți și exfolierea în rutină o dată sau de două ori pe săptămână. Astfel eliminați celulele moarte ale pielii și ajutați pielea să se regenereze. În plus, un peeling netezește pielea cu pori dilatați, iar pielea palidă dispare. Indiferent dacă este vorba despre exfoliere cu ACIZI DIN FRUCTE, PEELING CREMA  sau PEELING ENZIMATIC – tenul devine proaspăt, curat și uniform.

Și voilà, tenul este bine pregătit pentru un somn binemeritat.Nu doar machiajul, ci și particulele de murdărie din aer se lipesc pe piele. Prin urmare, curățarea minuțioasă face parte din rutina de îngrijire a tenului în fiecare seară, pentru toți – fără excepție!

AJUTOR, PIELEA MEA ESTE SENSIBILĂ –AȘA SE ÎNGRIJEȘTE ÎN MOD CORESPUNZĂTOR PIELEA SENSIBILĂ
Sistemul natural de curățare a pielii noastre
Close Coș
Close Wishlist
Închide Vizualizate recent
Close
Close
Categorii