Care mască facială este cea potrivită?

blog masca potrivita

Măștile revitalizează, hidratează, tonifică, calmează și fac pielea fină – ele sunt talentele multiple ale cosmeticii. Și cel mai important lucru: efectele lor se simt și sunt vizibile imediat. Vă voi divulga cum să găsiți masca facială potrivită în funcție de tipul tenului, ce-i intensifică efectul și de ce ar trebui încercată neapărat masca cu efecte multiple.

Unii se pot întreba, de ce mai trebuie aplicată și o mască facială. Tenul este deja îngrijit și întreținut cu produse de îngrijire zilnică, este curățat profund și exfoliat în mod regulat. În aceste condiții, mai este necesară și o mască facială?

Răspunsul este DA! Pentru că măștile faciale oferă tenului nostru o îngrijire deosebit de intensivă și eficientă

TEN MASCA BORLIND NATURAL BLOG

Secretul de înfrumusețare al măștilor faciale constă, printre altele, în căldura generată pe ten în timpul aplicării lor. Căldura intensifică circulația sângelui în vasele capilarele din stratul superior. Astfel furnizează țesuturilor mai mulți nutrienți și oxigen și se accelerează detoxifierea. În același timp, căldura deschide porii, ceea ce înseamnă că ingredientele active pot pătrunde mai bine în piele. Totuși, căldura nu se  va simți pe ten. Datorită concentrației de ingrediente active, măștile faciale acționează ca un „booster facial”. Sunteți pregătite să găsiți masca facială potrivită?

Care mască facială este cea potrivită? CUM IDENTIFICAȚI MASCA FACIALĂ ADECVATĂ

La fel ca în cazul cremelor sau a serumurilor, este important, ca și măștile  să fie potrivite tenului. Și anotimpul joacă un rol important în acest caz. Vara, este recomandată o mască ușoară, care oferă hidratare și calmează tenul. Iarna însă, tenul nostru are nevoie de o mască mai bogată pentru a se proteja de căldura din radiatoare și temperaturile scazute. Gama noastră de măști oferă îngrijirea potrivită pentru fiecare tip de ten, precum și pentru fiecare nevoie specifică a tenului. Măștile noastre faciale nu vizează doar îmbunătățirea pe termen scurt, ci oferă un ten sănătos pe termen lung. În plus: toate măștile noastre sunt vegane.

CUM SE APLICĂ CORECT MASCA FACIALĂ

Înainte de a aplica masca facială, este important să curățați bine tenul. După curățare vă recomand exfolierea, pentru a deschide porii. Astfel, masca facială poate acționa eficient. Aplicați masca cu o pensulă, cu o spatulă sau cu degetele. Evitați zona ochilor și a gurii. În principiu, puteți folosi  masca o dată sau de două ori pe săptămână.

Doriți să intensificați efectul măștii? Înmuiați un prosop în apă caldă, stoarceți bine și aplicați-l pe față peste mască.

TEN NORMAL PÂNĂ LA TEN USCAT

Tenul este deshidratat, uscat și ridat? Atunci oferă-i o doză suplimentară de hidratare Masca facială hidratantă. Masca  hidratează pielea și echilibrează niveul de hidratare al pielii..
Este deosebit de potrivită după o zi însorită pe plajă sau în caz de arsuri solare.
Sfat: Păstrați Masca facială hidratantă în frigider. Astfel, la aplicare oferiți tenului o împrospătare răcoroasă.

masca gel hidratanta borlind blog romanaia
masca 2 in 1 blak blog borlind

TEN MIXT ȘI TEN GRAS

Aveți de luptat cu coșuri și puncte negre? Atunci apelați la masca noastră 2 IN 1 BLACK MASK. Ce este special: este atât o mască cât și un peeling. Cu această mască veți scăpa simultan de impurități, luciu gras și pori largi. Celulele moarte ale pielii sunt, de asemenea, îndepărtate și tenul devine mat.
Sfat: Masca 2 IN 1 BLACK MASK poate fi aplicată și punctual pe un coș. În acest fel, inflamația și roșeața pot fi ameliorate rapid.

TEN SENSIBIL

Dacă aveți tenul sensibil, vă recomand MASCA  PENTRU TEN SENSIBIL . Masca este ajutorul SOS pentru roșeață și iritații. Pentru a întări pielea pe termen lung, stabilizează bariera protectoare slăbită a pielii. Și mai este un avantaj: masca nu trebuie îndepărtată, ci după timpul de acționare, poate fi masată pe piele ca o cremă.
Sfat: Aplicați Masca pentru ten sensibil după expunerea la soare sau arsuri solare. Datorită efectului antiinflamator, pielea este imediat calmată.

masca sensibil blog
masca vitamine blog

TEN OBOSIT ȘI PALID

Cu mult stres și puțin somn pielea noastră își pierde din strălucirea și culoarea  în timp. Tenul pare obosit și cenușiu. Prin combinarea cerlor două faze a măștii VITAMIN DUO, se va crea un impuls energetic pentru piele. Vitaminele pe care le conține, redau pielii prospețimea și strălucirea.
Sfat: După o zi stresantă la birou relaxați-vă în vană și răsfățați-vă pielea cu MASCA VITAMIN DUO. Veți observa că după aceea, pielea va fi vizibil mai suplă și mai proaspătă.

CEARCĂNE ?

Pentru ca zona ochilor să nu fie neglijată, vă recomandăm Paduri pentru ochi  cu ACID HIALURONIC. Acestea fac ca zona ochilor să pară proaspătă și netedă. Încerați!

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Pentru riduri și liniile fine , Masca ANTI-AGING este exact ce vă trebuie. Netezește vizibil ridurile și asigură un efect durabil de tonifiere. În plus, uleiul special al arborelui de fistic activează gena tinereții, procesul de detoxifiere și activitatea celulară a pielii.
Sfat: Nu îndepărtați Masca ANTI-AGING , ci masați-o în piele, nu necesită spălare. 

Anti Aging Cream Mask gross

CUVÂNTUL MAGIC ESTE MULTI-MASCA

Obraji uscați, coșuri pe frunte și primele riduri din jurul ochilor – fiecare zonă a feței are propriile nevoi speciale. Dar cum le putem îndeplini pe toate? Soluția este masca cu efecte multiple.

Masca cu efecte multiple este combinația de diferite măști faciale. În loc să se aplice o mască pe întreaga față, se folosesc diferite măști cu efecte și ingrediente diferite. În acest fel, obrajii uscați pot fi răsfățați cu o mască hidratantă, zona T impură cu o mască de clarificare și primele riduri din jurul ochilor cu o mască tonifiantă.

Lara_MGM_Matching_

ȘI ACUMA COMBINĂM

Impuls de energie cu efect de prospețime și fermitate
Începeți cu fruntea, nasul și bărbia prin aplicarea Măștii hidratante pe zona respectivă. Apoi, folosiți Masca ANTI-AGING  pentru zona din jurul ochilor. În cele din urmă, aplicați pe obraji Masca Vitamin Duo.

O doză suplimentară de hidratare , anti-coșuri și impuls de energie
Începeți din nou cu fruntea, nasul și bărbia. De această dată aplicați 2 IN 1 BLACK MASK . Apoi răsfățați-vă ochii cu masca Vitamin Duo. Apoi cu Masca hidratantă obrajii capătă o doză suplimentară de hidratare. Distracție plăcută la testare!
Sfat: Masca ANTI-AGING   pe gât și decolteu pentru a preveni apariția ridurile pe aceste părți ale corpulu , sau pentru a le netezi pe cele deja existente.

Articol scris de

JASMINE LÖTTKER

Content Manager

poza jasmine blog
Tenul la 30 de ani: Îngrijirea facială pentru ora de vârf a vieții
Colagenul în produsele cosmetice – pentru o piele frumoasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
Wishlist
Vizualizate recent
Categorii
Sansara.ro