Îngrijirea tenului masculin: tot ce are nevoie

blog heder men

Chiar dacă la prima vedere tenul bărbaților pare a fi mai robust și puțin pretențios, are nevoie să fie tonifiat și îngrijit. Soarele, influențele din mediu și nu în ultimul rând bărbieritul irită pielea, pot provoca un ten palid și îmbătrânire prematură. Cu rutina de îngrijire potrivită dimineața și seara se poate înviora chiar și tenul obosit al bărbaților.

Prin urmare, merită, după ce va spălați rapid pe dinți, vă bărbieriți și vă pieptănați părul, să utilizați produse adecvate pentru îngrijirea tenului. O să vedeți efectul lor eficient în timp scurt.

RUTINA DE 5 MINUTE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI MASCULIN

În noua noastră serie de îngrijire pentru bărbați MEN, veți găsi ce este mai bun în natură pentru pielea dumneavoastră: taurină vegetală, extract organic de ienupăr și cofeină organică. Cele cinci produse eficiente din noua noastră serie de îngrijire, cu ingredientele lor puternice, asigură un ten revigorat și proaspăt. Simte Pădurea Neagră pe pielea ta cu seria noastră MEN!

1. CURĂȚARE MINUȚIOASĂ


Chiar dacă noi bărbații avem o piele mai groasă, suntem expuși și noi influențelor negative ale mediului, care pot duce la încarcarea tenului cu impurități. Prin urmare, spălarea este primul pas obligatoriu al rutinei. Gelul nostru de curățare este adecvat atât pentru ten cât și pentru corp. Curăță pielea eficient, o revitalizează pentru dimineață și o purifică pentru seară.

2. BĂRBIERITUL ȘI CALMAREA PIELII DUPĂ BĂRBIERIT
Toți care se bărbieresc cunosc acest lucru: După bărbierit tenul nostru este de cele mai multe ori iritat și sensibil. De aceea vă recomand îngrijirea pielii cu un Gel Aftershave pentru calmare. Gelul oferă senzația unui ten relaxat și îi oferă o porție suplimentară de hidratare și prospețime. Bineînțeles, puteți folosi gelul  AFTERSHAVE și fără bărbierit în prealabil, pentru a oferi pielii o hidratare intensă.

Parfumul MEN
Produsele din gama MEN au un parfum subtil, proaspăt și natural. Eu l-aș descrie drept „citric-lemnos”, ca și cum aș fi în drumeție prin Pădurea Neagră.

3. ÎNGRIJIRE FACIALĂ NON-ULEIOSĂ
Datorită testosteronului, pielea bărbaților produce mai multe grăsimi respectiv mai mult sebum. Datorită texturii sale ușoare, non-grase, crema facială MEN este foarte plăcută pe piele și se absoarbe rapid. Are efect revigorant și reduce eficient ridurile. Vă recomand să utilizați crema de față dimineața și seara. Astfel pielea este hrănită cu tot de ce are nevoie și previne îmbătrânirea prematură.

Sfatul editorului

După exerciții fizice, ingredientele din produsele de îngrijire pot fi absorbite deosebit de bine, deoarece circulația sângelui este mai bună și porii sunt deschiși. Produsele de îngrijire facială trebuie să fie în mod cert în geanta de  sport. Cel mai bine este să puneți și un produs pentru îngrijirea corporală, astfel încât pielea să fie hidratată corespunzător

4. ULEI HRĂNITOR PENTRU BARBĂ
Produsul meu absolut preferat din seria noastră MEN: Uleiul bifazic pentru barbă. De ce? Deși este un ulei, se absoarbe rapid și nu lasă o peliculă uleioasă. În schimb, conferă bărbii un luciu natural și o face mătăsoasă – exact așa cum ar trebui să fie. Nu doar că oferă rezistență barbii, dar și îngrijește pielea, piele pe care altfel am neglija-o. Pentru bărbile mai lungi, uleiul asigură, de asemenea, și o pieptenare și modelare mai ușoară.

ulei pentru barba blog

5. CREMĂ PENTRU ZONA OCHILOR, REVIGORANTĂ
Da, ați citit bine, o cremă pentru zona ochilor. Cu siguranță vă întrebați de ce aveți nevoie de așa ceva. Foarte simplu: pielea noastră din jurul ochilor este de cinci ori mai subțire decât restul pielii feței și, prin urmare, mult mai sensibilă. Îmbătrânește mai repede, motiv pentru care nu ar trebui să o neglijăm. Eu folosesc întotdeauna crema pentru conturul ochilor dimineața și seara. Aplicați-o atât deasupra cât și sub ochi, apoi masați blând.

Celor predispuși la cearcăne și umflături, le recomand utilizarea în prealabil a PERNIȚELOR PENTRU OCHI CU ACID HIALURONIC. Ele fac adevărate minuni

3 AVANTAJE ALE GAMEI MEN

În completarea celor cinci produse speciale, gama MEN are și ingrediente eficiente, ambalate ecologic. Pentru aceste trei motive, gama de îngrijire MEN este cea mai bună pentru voi și pielea voastră:

MOTIVUL 1: INGREDIENTE NATURALE ȘI EFICIENTE
Ce face gama MEN să fie specială este complexul Energy. Acesta conține taurină vegetală, gin, extract de ienupăr organic și cofeină organică. Rezultatul: un impuls energetic vizibil, efect anti-îmbătrânire și efect anti-oboseală.

taurina vegetala

Taurină vegetală


Taurina vegetală obținută prin tehnologii brevetate provine din algele Jania Rubens. De regulă cunoaștem taurina din băuturile energizante – dar acolo este utilizată formula sintetică. Taurina naturală revigorează pielea și încetinește procesul de îmbătrânire.

Ienupăr organic & Gin
Noile produse MEN conțin gin. Aceasta provine de la distileria Heckengäu din Pădurea Neagră. Ginul este îmbogățit cu un extract organic de ienupăr produs special pentru noi și încorporat în rețetă. Împreună au un efect antioxidant, antiinflamator și calmează tenul.

ienupar organic
cafeina organica

Cofeină organică
Ingredientul final al complexului energetic este cofeina organică. Cofeina organică oferă pielii un adevărat impuls de energie și o revigorează. Ingredientul asigură, de asemenea alimentarea intensă a celulelor cu oxigen și substanțe nutritive. Acest lucru le oferă suficientă energie pentru a se reînnoi. Cofeina organică reduce deasemenea cearcănele și umflăturile.

MOTIVUL 2: AMBALAJE ECOLOGICE
Este prima gamă care are ambalaje realizate din deșeuri reciclate post-consum. Acesta este plastic reciclat provenit din deșeuri menajere. În plus, întreaga serie este neutră din punct de vedere climatic – de la materiile prime, la producție și ambalare. Am compensat emisiile de CO2 printr-un proiect de protecție a climei în Cambodgia pentru tratarea apei potabile. În trecut se utiliza lemn de foc pentru purificarea apei, producând astfel CO2 . Cu ajutorul filtrului de apă, apa poate fi purificată în prezent fără emisii de CO2 .

MOTIVUL 3: PĂDUREA NEGRĂ PURĂ
Unele dintre ingredientele pe care le folosim în seria MEN provin din Pădurea Neagră. De exemplu ginul, cu extract de ienupăr organic produs special pentru noi. De asemenea, producem toate produsele noastre în mijlocul Pădurii Negre – și o facem din 1959.

O curatare frumoasa: Cele mai bune peelinguri pentru fata
Acidul hialuronic vegetal– puterile nemăsurate ale acestei substanțe minune
Close Coș
Close Wishlist
Închide Vizualizate recent
Close
Close
Categorii