fbpx

Acidul hialuronic vegetal– puterile nemăsurate ale acestei substanțe minune

Preferatul industriei de beauty a devenit acidul hialuronic. Înzestrat cu multiple talente, nu este numai un ajutor imediat pentru pielea uscată, ci încetinește și procesul de îmbătrânire al pielii. Vă dezvăluim ce se ascunde în spatele acestui ingredient iubit și cum se pot folosi optim capacitățile sale.

CE ESTE ACIDUL HIALURONIC?

Acidul hialuronic este o moleculă zaharoasă fiind produs chiar de către organismul nostru. Acest lichid gelatinos reține apa și preia sarcini importante în organism. Astfel, protejează pielea de deshidratare sau este lubrifiant pentru încheieturi. În cea mai mare concentraţie însă se regăsește în piele.

CUM ACȚIONEAZĂ ACIDUL HIALURONIC?

Cel mai valoros atribut al acidului hialuronic este capacitatea sa extraordinară de a reține apa în cantități foarte mari. Astfel, 1g de acid hialuronic poate reține până la 6l de apă. El umple spațiile dintre celule, absoarbe șocurile în încheieturi și menține elasticitatea țesuturilor.  

De ce este însă acidul hialuronic un ingredient atât de des utilizat în industria de beauty? Datorită capacității sale de a hidrata intens! Astfel, luminează pielea, umple ridurile și revigorează pielea mată. Prin utilizări repetate, crește procentul de hidratare al pielii și previne deshidratarea.

Cel mai indicat produs pentru netezirea ridurilor este crema cu acid hialuronic. Ingerarea acidului hialuronic poate fi benefică însă nu este garantat că acesta va ajunge la locul dorit.

Sfatul editorului

Datorită faptului că acidul hialuronic este o moleculă zaharoasă, el este repede descompus de piele. O supradoză de creme cu acid hialuronic nu este posibilă. Este necesară însă aplicarea cremei cu consecvență, zilnic, pentru menținerea efectului.

CUM SE OBȚINE ACIDUL HIALURONIC?

Inițial, acidul hialuronic se obţinea din creasta cocoșului. Extractul de origine animală genera însă adeseori reacții alergice deoarece proteina nu putea fi procesată de către organism.
Încă de la înființare, ANNEMARIE BÖRLIND, a refuzat folosirea ingredientelor de origine animală. În schimb, utilizăm 2 tipuri de acid hialuronic vegetal. Acestea, datorită structurii moleculare, sunt recunoscute și bine tolerate de către organism.

  • EXTRACT  DIN CIUPERCILE TREMELLA FUCIFORMIS: acid hialuronic obţinut din ciuperci tremella
  • HIALURONAT DE SODIU: acid hialuronic obţinut prin biotehnologie

Ciuperca tremella este compusă din mai mulţi lobi de forma unor frunze. Aceştia pot creşte până la 15cm şi încep să „tremure” uşor în apă, de aici și numele de ciuperca tremurătoare. Materia primă este o subtanţă transparentă, de un galben pal, are un miros dulceag şi crește intr-un climat (sub)tropical, în principal pe lemnul de mango.

SIMTE FORTA ACIDULUI HIALURONIC DE ORIGINE VEGETALA PE PROPRIA PIELE 

Serul nostru bifazic cu acid hialuronic conţine acid hialuronic din ciuperca tremella şi, împreună cu extractul de aloe vera, hidratează intens. Pielea rămâne netedă şi proaspătă. În plus, extractul de alge roşii stimulează producţia pielii de acid hialuronic.Puteți utiliza acest produs ca înlocuitor al cremei de zi sau de noapte sau ca supliment atunci cand pielea are nevoie de extra hidratare inainte de aplicarea cremei.

Serul intens hidratant Beauty Shot oferă extra hidratare, cu concentraţia sa mare de ingrediente, un efect imediat şi vizibil de prospețime. Puteți utiliza serumul in pasul 2 de îngrijire, după curățare și înaninte de crema de zi sau de noapte – sau între ele atunci cand pielea are nevoie de extra hidratare.
Premiat cu Gala Spa Award şi BSB Innovation Prize

Căutați o cremă hidratantă pentru pielea de peste 30 de ani? Atunci gama noastră AQUANATURE este potrivită! De la o spumă pentru curățare la un ser hidratant, o cremă de zi și de noapte la o cremă pentru ochi, nu lasă nimic de dorit. Datorită acidului hialuronic pe care îl conține, seria de îngrijire umple ridurile, redă strălucirea pielii și asigură un ten uniform. Apropo: este potrivită pentru îngrijirea anti-îmbătrânire pentru tenul mixt.

Pentru o piele frumoasă: Cum acționează colagenul natural
Tenul la 30 de ani: Îngrijirea facială pentru ora de vârf a vieții
Close Coș
Close Wishlist
Vizualizate recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii