Tenul la 30 de ani: Îngrijirea facială pentru ora de vârf a vieții

boerlind blog haut ab 30 Gesichtspflege fur die Rushhour des Lebens

În plan profesional sau în viața privată  – între 30 și 40 de ani, suntem intens provocați, este ” ora de vârf a vieții” . Desigur că dorim să arătăm fantastic! Redactorul  rubricii de înfrumusețare Katharina von Freyburg explică care tip de îngrijire facială conferă tenului energie și prospețime în această fază solicitantă a vieții și cum să protejăm tenul de primele riduri.

” Va mai crește încă!” a șoptit vânzătorul de încălțăminte peste capul meu mamei, în timp ce eu tocmai încercam sandale noi.  La vremea aceea aveam 26 de ani și abia terminasem studiile, dar arătam evident mult mai tânără. Tenul meu bun, îl moștenesc de la mama: Între 20 și 30 de ani nu a trebuit să folosesc decât o hidratare ușoară și protecție solară – și în funcție de situație, chiar îmi plăcea că arăt încă ca o adolescentă. Apoi între prima slujbă permanentă, nuntă, promovare și copilul nr. 1 s-a întâmplat: La petreceri nu mi s-a mai solicitat actul de identitate, străinii mi se adresau cu “dumneavostra” și umbrele din jurul ochilor, după o lungă zi în redacție, nu mai dispăreau complet până dimineața. Zilnic pe biroul meu aterizau cele mai recente produse anti-îmbătrânire și era timpul ca la cei 30 de ani ai mei, să utilizez eu însămi unul sau altul dintre ele.

ÎMBĂTRÂNIREA TENULUI ÎNTRE 30 ȘI 40

Pentru uele persoane îmbătrânirea tenului începe la mijlocul vârstei de 20 de ani, alții descoperă primele riduri datorate uscării tenului la începutul vârstei de 30 de ani. Până atunci, cel târziu, este timpul nu doar să hidratezi suficient pielea, ci și să previi ridurile într-un mod țintit. Pentru că pielea este încă într-ostare de apogeu. Ea repară fără efort daune minore, se reînnoiește în mod fiabil într-o lună și arată fermă și rozalie. Dar, chiar dacă îmbătrânirea nu este încă vizibilă vizual, în straturile profunde ale pielii au loc deja procese ale căror consecințe vor deveni vizibile abia peste câțiva ani. Aceste consecințe devin vizibile doar câțiva ani mai târziu. Pielea devine deja mai subțire și produce mai puțină elastină și colagen. În același timp, reacționează mai sensibil la stres – atât în exterior cât și la interior! Și va fi afectată între planificarea carierei și a familiei, construirea unei case sau o călătorie, între stresul locului de muncă și al timpului liber. Îngrijirea facială pentru ora de vârf a vieții nu trebuie neglijată.

DE CARE ÎNGRIJIRE ARE NEVOIE TENUL ÎNCEPÂND CU VÂRSTA DE 30 DE ANI?

Dar ce înseamnă mai exact îngrijirea facială? Care ingrediente active sunt cele mai potrivite pentru un ten cu un aspect tânăr? Nu vă faceți griji, nu trebuie să folosiți nenumărate borcănele și recipiente. În această solicitantă decadă a vieții, apelați pe lângă o protecție solară consecventă, și la o bună îngrijire de bază. Pe lângă hidratare, aceasta ar trebui să conțină și ingrediente care să prevină petele pigmentare, să promoveze elasticitatea tenului. Totodată este important să aibă astfel un prim efect anti-îmbătrânire asupra pielii. O îngrijire completa, poate oferi un sistem de îngrijire facială adaptată tipului de piele. Pe lângă crema de zi, aceasta gama trebuie să conțină toate celelalte etape importante de îngrijire. Începând de la curățare, tonifiere, crema de zi și de noapte, până la crema pentru ochi, de care nu ar trebui să te lipsești de acum înainte.

aquanature gama

PENTRU TENUL  DESHIDRAT

Produsele din seria AQUANATURE conțin acid hialuronic vegetal, ce hidratează intens pielea și umple primele riduri. În plus, combinația cu celulele stem din papirus stimulează reînnoirea celulelor și întărește bariera pielii. Extractul de pufuliță (Epilobium), din serul rehidratant, netezește tenul. Crema pentru ochi cu cofeină organică asigură stălucire și prospețime zonei ochilor.

PENTRU TEN USCAT

Pentru un ten palid este adecvat sistemul de îngrijire LL REGENERATION: biocomplexul LL brevetat, vitalizează și conferă fermitate tenului. Crema de zi din gamă hrănește și protejează cu unt de shea organic. Crema pentru ochi  reduce ridurile și hrănește pielea cu uleiuri vegetale de înaltă calitate.

LLREGENERATION gama

În plus față de rutina de îngrijire facială, puteți oferi pielii un mic upgrade, cu un concentrat intensiv. Puteți adauga acest concentrat oricând și atâta timp cât pielea dumneavoastră are nevoie de un impuls de frumusețe sau are o nevoie specială de piele în anumite momente. Beauty Pearls, de exemplu, oferă pielii o hidratare eficientă și de durată și umple ridurile mici. 

Sfatul editorului

O dată pe săptămână este timp de spa! Seara după curățare mă răsfăț cu masca VITAMIN DUO MASK. Aceasta vitalizează tenul cu fructe de goji, acai și cătină și vitamina E previne îmbătrânirea prematură a pielii. Și parfumul ei mă relaxează deja când o aplic!

TENUL ÎN ECHILIBRU – MAI PUȚIN ÎNSEAMNĂ MAI MULT!

Cu o astfel de rutină de îngrijire echilibrată, tenul vostru rămâne în echilibru chiar și în momentele stresante. În special femeile doresc să țină totul sub control la această vârstă atât la muncă cât și în viața privată. Și asta cât mai bine! Acest standard ridicat pentru noi înșine, îl impunem și aspectului nostru. Astfel, încercăm mereu noi produse, uneori prea bogate sau nepotrivite pentru tipul nostru de piele. La acestea se adaugă stresul în viața de zi cu zi. Nu este de mirare că din ce în ce mai multe femei de peste 30 de ani trebuie să se lupte cu impurități și coșuri. Multe reacționează la acest aspect, aplicând și mai multă cremă și testând și mai multe produse noi – sperând să readucă tenul în echilibru. De obicei se obține exact opusul, uneori pielea supra-îngrijită reacționează cu pustule și coșuri. Dacă nu sunteți sigură ce produse și ingrediente sunt potrivite, vă recomand să faceți o analiză a tenului la cosmeticiană sau dermatolog.

PAUZĂ PENTRU FRUMUSEȚE

Timpul vostru este la fel de bine investit la un tratament facial profesional.  Chiar și tratamente faciale ocazionale îmbunătățesc în mod semnificativ circulația sângelui în tenul vostru și stimulează metabolismul. Tenul arată automat mai proaspăt. Un efect secundar pozitiv: după doar 5 minute de masaj, corpul începe să elimine hormonii de stres și să se relaxeze. Memorați neapărat câteva manevre pentru acasă și preluați-le în ritualul de îngrijirea seara. Următoarea provocare poate veni!

Acidul hialuronic vegetal– puterile nemăsurate ale acestei substanțe minune
Care mască facială este cea potrivită?
Close Coș
Close Wishlist
Închide Vizualizate recent
Close
Close
Categorii