3 motive pentru care veți iubi BODY CARE

blog header body care 1 1

Nu doar tenul necesită atenție în rutina de înfrumusețare zilnică. Nici restul corpului nu trebuie neglijat atunci când este vorba despre îngrijirea pielii. Dar care sunt produsele necesare pentru acest lucru? Această întrebare a fost preluată de către, Ramona Schröder ( senior product manager). Rezultatul: noua noastră linie de îngrijire corporală BODY CARE.

 

Îngrijirea corpului înseamnă mai mult decât simpla aplicare a unei creme. Rutina de îngrijire ne ajută să ne simțim confortabil în corpul nostru și susține semnificativ pielea și procesele sale.
Gama noastră de îngrijire corporală BODY CARE abordează nevoile a patru tipuri diferite de piele, învăluie pielea cu parfumuri deosebite și se distinge prin sustenabilitate și ingrediente speciale. Vă așteptă produse complet noi, de la piele normală, până la piele uscată, precum și produse adiționale, adecvate tuturor tipurilor de piele. Aveți de asemenea posibilitatea de a alege între diferite forme de dozare. Pentru acest concept am câștigat încă înaintea lansării produsului premiul BSB Innovation Award 2019. Ceea ce face produsul pentru îngrijirea corpului atât de special dar și care sunt cele trei motive, pentru care îl veți iubi, vă voi divulga acum.

BODY CARE key visual horizontal Pressformat 5993

MOTIVUL 1: PRODUSELE

Noile produse vegane de îngrijire BODY CARE de la ANNEMARIE BÖRLIND oferă îngrijire intensă a pielii utilizând comorile naturii, cum ar fi uleiuri vegetale prețioase, aloe vera și crin făclie, care oferă corpului o hidratare echilibrantă.

Pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de piele, am dezvoltat nouă produse pentru patru tipuri diferite de piele, cu patru parfumuri distincte precum și forme de prezentare diferite. Astfel, puteți alege între produsele pentru pielea normală până la cea uscată, precum și produsele adiționale care sunt adecvate pentru toate tipurile de piele.

PIELE NORMALĂ:

Pentru pielea normală este adecvat gelul de duș revitalizant și loțiunea pentru corp. Acest duo de îngrijire vă învăluie pielea cu un parfum fructat și proaspăt. Gelul de duș curăță delicat pielea și împiedică uscarea acesteia. Loțiunea de corp lasă o senzație de prospețime și o piele catifelată.
Principalele ingrediente active:

 • Nectarul bio de crin făclie contribuie la protecția naturală a pielii împotriva radicalilor liberi. Boost de energie cu efect antioxidant asupra pielii și oferă hidratare.
 • Extractul bio din mugure de floare de tei tonifică pielea.
AnnemarieBoerlind InhouseShoot Juli SvenjaAva Motiv A Feed Web 768x768 1

PIELE NORMALĂ PÂNA LA PIELE USCATĂ:

În cazul în care pielea voastră este ușor uscată după duș, atunci spuma de duș și untul de corp sunt potrivite pentru voi. Cele două produse oferă pielii o hidratare intensă, iar parfumul lor amintește de o plimbare pe mare.

Principalele ingrediente active:

 •  Acidul Hialuronic vegetal extras din ciuperca tremella cu rol de hidratare.
 • Extractul de alge revitalizează și hrănește pielea.

PIELE USCATĂ ȘI FOARTE USCATĂ:

Uleiul de corp și crema de duș răsfăță pielea uscată și cea foarte uscată cu uleiuri vegetale valoroase și asigură o senzație de piele netedă. Parfumul senzual, oriental, completează starea de bună dispoziție.
Principalele ingrediente active:

 • Uleiul organic de jojoba, uleiul de argan organic și uleiul de nuci de macadamia hrănesc pielea uscată și o fac netedă și catifelată.
AnnemarieBoerlind InhouseShoot Juli SvenjaAva Motiv D Feed Web 768x768 1

PRODUSE DE INGRIJIRE PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Cele două deodorante oferă protecție de încredere împotriva mirosului corpului și lasă un parfum natural răcoritor. În plus, deodorantele nu conțin săruri de aluminiu și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.
Principalele ingrediente active:

 • Extractul de bambus organic bogat în minerale pentru refacerea echilibrului și oligoelemente.
 • Aloe vera organică oferă pielii hidratare intensă și calmează pielea după bărbierit.


Gelul de duș exfoliant și răcoritor desprinde delicat celulele moarte ale pielii și stimulează circulația sângelui – fără a utiliza microplastice. Pielea voastră va arăta instantaneu mai proaspătă și mai fină.
Principalele ingrediente active:

 • Aloe vera bio oferă hidratare și calmează pielea
 • Extractul de bambus organic este bogat în minerale pentru refacerea echilibrului și oligoelementele.
 • Fără microplastice

MOTIVUL 2: INGREDIENTELE

APA DIN IZVOR DE MARE ADÂNCIME DIN MUNȚII PĂDUREA NEAGRĂ

Apa noastră subterană de mare adâncime, a cărei izvor se află la o adâncime de 166 de metri și se extrage la sediul companiei din Calw, este pură și foarte moale. Acest lucru creează fundamentul perfect pentru produsele noastre cosmetice și este parte componentă din toate produsele de îngrijire corporală BODY-CARE.

PROIECTELE NOASTRE SOCIO-ECOLOGICE

Ingredientele produselor BODY-CARE provin din proiectele noastre socio-ecologice precum crinul făclie din sudul Franței, ulei de jojoba din Namibia și aloe vera din Guatemala. Vă invităm într-o scurtă călătorie către furnizorii noștri.

CRINUL FĂCLIE DIN SUDUL FRANȚEI

Procurăm nectarul din crini făclie organici exclusiv din sudul Franței, Provence. Hervé Mermin este singurul cultivator de crini făclie din lume. Prin urmare, materia primă este foarte rară și este disponibilă doar cantități mici. Nectarul din crinul făclie este o materie primă excepțională, deoarece poate fi recoltat doar câteva săptămâni pe an și doar în primele ore ale dimineții.

ULEI DE JOJOBA DIN NAMIBIA

Din 2017 susținem proiectul „Jojoba pentru Namibia” în calitate de partener oficial. Inițiatorul Oliver Rust din Namib Desert Jojoba și-a stabilit obiectivul de a oferi oamenilor din deșertul Namibiei un venit regulat și corect, oferind astfel copiilor lor un trai și o educație bună. Programul de ajutor creat de Namib Desert Jojoba sprijină direct aproximativ 60 de persoane.
Uleiul de jojoba utilizat în produsele BODY- CARE îndeplinește cerințele organice și este certificat EcoCert.

ALOE VERA DIN GUATEMALA

Aloe vera utilizată de către noi in BODY-CARE crește în Guatemala. Partenerul nostru cu care cooperăm, CAC (Concentrated Aloe Corporation) lucrează în prezent cu 14 fermieri locali independenți din regiune. Prelucrarea în Guastatoya nu numai că asigură fermierilor recepționarea de aloe vera, ci creează și 250 de noi locuri de muncă.
Furnizorul nostru garantează un comerț echitabil și un lanț de aprovizionare responsabil. Puritatea aloe vera este certificată conform IASC (International Aloe Science Council) și este de calitate organică. Acest lucru este confirmat de EcoCert.

ALGE DIN BRETANIA

Încă din 1988 folosim alge în produsele noastre. O mare parte a algelor noastre provin din departamentul Finistère din nordul Bretaniei. Acolo există unul dintre cele mai mari depozite de alge din Europa, recunoscut de către UNESCO drept o rezervație a biosferei. În această regiune se practică încă pescuitul tradițional de alge, așa-numitul Goémonier. Anual se recoltează aproximativ 70.000 tone de alge. Un kilogram de alge conține, printre altele, aminoacizi, săruri minerale și oligoelemente din aproximativ 100.000 litri de apă de mare. Odată cu achiziționarea algelor din Bretania contribuim la păstrarea peisajului și a funcțiilor ecosistemului.

MOTIVUL 3: SUSTENABILITATEA

În noua noastră gamă de produse de îngrijire corporală BODY CARE tema pe care ne focusăm este sustenabilitatea. Dar ce înseamnă asta exact?

ambalaj sustenabil blog
 • Pentru ambalajele și etichetele produsului nu folosim materiale plastice provenite din petrol brut, ci din materii prime regenerabile, precum trestia de zahăr, așa-numitul plastic verde sau plastic reciclat post cosnsum.
 • Cartoanele noastre pliante sunt ecologice și sunt certificate FSC (Forest Stewardship Council).
 • În locul unui prospect separat, am imprimat interiorul cutiei.
 • Folosim etichete ecologice de trestie de zahăr.

NEUTRALITATE CLIMATICĂ

Producem fără a influența clima și compensăm emisiile de CO2 prin sprijinirea unui proiect de parteneriat privind tratarea apei în Cambodgia. Proiectul este dedicat accesului la apă potabilă curată pentru gospodăriile din zonele rurale din Cambodgia. Tratarea convențională a apei constă în fierberea acesteia, pentru care trebuie ars lemn de foc.

Aceasta produce fum toxic, care poate duce la boli respiratorii, cardiace și oculare. Filtrele de apă, care prin intermediul proiectului, asigură persoanelor afectate acces la apă potabilă curată, nu au nevoie de energie electrică sau consumabile. Renunțarea la fierberea apei duce la o reducere semnificativă a emisiilor în Cambodgia. Sprijinind acest proiect, reușim să compensăm emisiile noastre de CO2.

Conceptul BODY CARE a convins la BSB Innovation Award 2019 și a ocupat locul 2 în categoria „cel mai inovativ concept”. Premiul European pentru inovație este acordat produselor cosmetice și produselor naturale, precum și pentru materiile lor prime, a ambalajelor și a conceptelor lor.

BORLIND APLICATIE

EXPERIMENTAȚI BODY CARE


Doriți să vă cufundați în lumea BODY CARE? Atunci aplicația „snoopstar” este potrivită pentru voi! Vă oferă posibilitatea de a afla mai multe despre produsele, ingredientele și originile lor în mod interactiv și într-un mod jucăuș.
Cum se face? Descărcați pur și simplu aplicația gratuită „Snoopstar”, centrați camera telefonului mobil în partea frontlă a ambalajului și experimentați BODY CARE.
Vă place? Atunci vă dorim distracție plăcută cu noua noastră serie de îngrijire corporală BODY CARE!

Acidul hialuronic vegetal– puterile nemăsurate ale acestei substanțe minune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
Wishlist
Vizualizate recent
Categorii
Sansara.ro